Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Chcete sa zaobísť bez nepríjemného prechladnutia a byť chránení aj vo väčších mrazoch? Zvoľte pánske svetre s golierom , ktoré okrem vrchnej časti vášho tela ochráni aj váš krk. Vďaka tomu budete v teple a pohodlí. S týmto svetrom sa môžete ihneď vyzerať do víru mesta a ohromiť každú ženu. Elegantné prevedenie sa skvele hodí do každej spoločnosti. Nosiť ho môžete ako na formálne stretnutia s klientmi, tak na schôdzky s priateľmi alebo drahou polovičkou do kina. V práci a v škole bude sveter s golierikom vaším každodenným parťákom, ktorý sa postará o super vzhľad a navyše vás zahreje. A či si krk radšej kryjete šálom, miesto golierika si kúpte sveter s výstrihom do véčka.

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

Moderné sveter s golierikom urobí viac parády, než si myslíte

Sveter nenosia len nudní knihomolové. Sveter nosia muži, ktorí chcú vyzerať skvele! Kúpte si kvalitné a štýlový sveter s golierikom a staňte sa jedným z nich. Sveter z vás vykúzli elegána za všetkých okolností, v každej spoločnosti a počas všetkých ročných období. Ak chcete zaujať na schôdzke hneď na prvý pohľad (a je jedno či na pracovné, alebo romantické), sveter sa o to postará. Ukážte svojim spoločníkom, že ste chápajúci, inteligentný a ohľaduplný. Doplňte sveter s golierikom pre mužov kvalitnými hodinkami alebo pásikom a dajte všetkým vedieť, že viete ako na to. Ako na dokonalý outfit vyladený do posledného detailu pomocou štýlových doplnkov.

Štýlovo sa môžete obliekať celý rok. Vďaka goliera na svetri sa v zime môžete zaobísť bez šály, len oblečiete teplú bundu alebo kabát. Na jeseň a na jar ale vám samotný sveter môže bohato postačiť.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.