Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Štýlové a pohodlné bavlnené pánske svetre sú presne tým kúskom, ktorý v šatníku potrebujete. Vydržíte v nich celý deň pracovať, učiť sa alebo pobehovať po schôdzkach po celom meste. Moderne strihané pánske svetre z tejto kategórie sa ľahko prispôsobí vašej postave a využijete ich pri každodennom nosení a rovnako tak pri zvláštnych príležitostiach. Sveter vás dostatočne ochráni pred jesenným alebo jarným chladom. V zime na neho potom môžete nahodiť pánsku bundu alebo kabát.

Pánsky jesenné sveter GENTLE svetlo červená
  • XXL
    Doprava k Vám domov:
    Skladom (1 ks)-35% Zasielame do 24 hodín
  • Zľava 35 %
Pánsky jesenné sveter GENTLE svetlo šedá
  • XXL
    Doprava k Vám domov:
    Externý sklad (259 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní
    Pánsky jesenné sveter GENTLE tmavo modrá
    • XXL
      Doprava k Vám domov:
      Externý sklad (27 ks) Zasielame do 4-7 pracovných dní

      Bavlna - materiál, ktorý si obľúbite

      Dnes má v sebe bavlnené vlákno viac ako polovica textilu, ktorý si v obchode kúpite. Práve vďaka tomuto materiálu sú bavlnené svetre tak príjemné na dotyk a predovšetkým na nosenie. Bavlnené oblečenie sa stane vaším najobľúbenejším. A to hlavne, keď si zakúpite kúsok zo 100% bavlny. Zrejme nenájdete na trhu nič tak príjemného na dotyk a pritom prírodného. Bavlnené oblečenie je navyše priedušné, a tak sa hodí aj do teplých letných dní.

      Okrem bavlnených svetrov sa ale z bavlny vyrába ďalší rad oblečenie. Ide totiž o veľmi univerzálne a tiež obľúbený materiál. Či už sa bavlna používa ako prímes alebo sa využije 100%. Môžete si ľahko zaobstarať bavlnená pánske tričká, mikiny, spodné prádlo, košele alebo nohavice.

      Dbáme na kvalitu, ale opotrebenie svetra sa skrátka niekedy nevyhnete. A tak po čase používania môžete na svetri uvidieť drobné žmolky. Inšpirujte sa v našom návode, ako sa žmolkov na svetri zbaviť.

      Doprava ZADARMO

      Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

      40 000 + zákazníkov

      Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

      Vrátenie tovaru

      Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

      Obrovský výber

      Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.