Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Ukážte svetu, že ste jednička. Alebo sedemnástka alebo dvadsiatka dvojka. Číslo na pánskom tričku vlastne nemusí mať žiadny význam. Stačí, že sa vám páči jeho dizajn. Kúpte si veci, ktoré sa vám páčia, a v ktorých sa dobre cítite. Takéto pánske tričko s číslom môžete jednoducho skombinovať s pánskými džínsy alebo kraťasy a tento voľnočasový outfit unosit na najrôznejšie akcie. Vyraziť potom môžete do práce, do školy, večer za zábavou s priateľmi alebo pokojne na rande. Tak sa nebojte a noste, čo sa vám páči!

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

Kúzlo tričiek je jednoduché. Nie je ich nikdy dosť (a nielen v dámskom šatníku) a môžete ich nosiť celý rok. V lete len tak s kraťasy a keď sa potom ochladí, hodíte na ne pánsky sveter alebo mikinu a v zime potom bundu. Pánske tričká sú bezo sporu najobľúbenejším kúskom v šatníku a naši odborníci pre vás vyberajú také pánske tričká s číslom, ktoré aktuálne atakujú popredné miesta módnych hitparád.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.