Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Poznáte Holku s lebkou od Vypísané fixky? Tak my máme tričká s lebkou pre chlapcov . Tak z vás môže byť pokojne chalan s lebkou na tričku. Máme pre vás prichystané hneď niekoľko motívov lebiek. Túžite po jednej dominantnej lebke uprostred tričká alebo po viacerých lebkách posiatych na tričku? Z našej ponuky si určite vyberiete. Doplňte outfit treba pánskymi džínsy a vyrazte na koncert.

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

Lebka na tričku nielen pre punkerov

Nemusíte ísť rovno na punkový, rockový alebo dokonca metalový koncert, aby ste si mohli obliecť pánske tričko s lebkou . V 21. storočí s lebkou zájdite pokojne na vychádzku, do školy alebo pokojne do práce (keď to šéfovi nebude veľmi vadiť).

Tričko patrí bezpochyby medzi najobľúbenejšie kúsky oblečenia, ktoré má doma každý. A nie len jeden kus. Pánskych riečok skrátka nie je nikdy dosť, a tak si kúpte dobrú zásobu. Môžete tak jednoducho meniť ráz celého outfitu len vďaka zmene tričká. Pretože koľko tričiek máš, toľkokrát si človekom a chlapom.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.