Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Pánske plátené nohavice sú skvelou voľbou snáď kamkoľvek. S ich pomocou vykúzlite elegantný, moderný a zároveň šik outfit pre rôzne príležitosti. Oslňte šéfa i kolegami v práci svojím štýlom, ktorý máte. Alebo spolužiakmi. Rovnako skvele budete v plátených nohaviciach pre mužov vyzerať aj večer v bare alebo v kine. Nohavice sú u mužov na dennom poriadku, vďaka našej širokej ponuke môžete obmieňať odtiene, strihy aj zmesi materiálu nohavíc. Vždy tak môžete vytvoriť originálne look, ktorým ukážete, že sa módy nebojíte.

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

Čo obliecť k pláteným nohaviciam?

Na prvý pohľad ťažká otázka, na ten druhý jednoduché ako facka. Samozrejme by ste mali nosiť len to, v čom sa cítite dobre. A vďaka univerzálnosti pánskych Platak k nim môžete obliecť takmer čokoľvek. Podľa toho, čo zvolíte, môžete tvoriť rôzne outfitu.

→ Chcete niečo elegantného? K pláteným nohaviciam pridajte jednofarebné tričko alebo košeľu a nahoďte perfektne padnúce pánske sako.

→ Je vám bližší športový štýl? Zostaňte v tričku, na ktoré môžete prípadne obliecť mikinu.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.