Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Nenoste zbytočne batoh alebo tašku cez rameno. Všetko, čo potrebujete si totiž môžete uložiť do vreciek štýlových kapsáčových kraťasov . Do množstvo priestranných vreciek sa vám vlezie mobil, peňaženka aj kľúče. A ostane miesto aj na ďalšie zbytočnosti i potrebnosti, ktoré so sebou chcete mať. Ponúkame vám najrôznejšie druhy pánskych kraťasov kapsáče pre každodenné nosenie, ktoré sa líšia svojou dĺžkou a vzorom. Môžete si tak vybrať také, ktoré vám skrátka najlepšie padnú ako na telo, tak do oka. A vy vďaka modernému vzhľadu týchto kapsáčových šortiek padnete do oka ďalším ľuďom. Akonáhle sa potom ochladí, vymeňte krátke kapsáče za dlhé kapsáčové nohavice.

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

Kapsáče do práce i do prírody

V kapsáčových kraťasoch môžete vyraziť do mesta i do prírody. Bez ťažkostí je môžete obliecť na prechádzku mestom alebo návštevu krčmy. Keď sa potom rozhodnete vyjsť na výlet ako trampovej, oceníte množstvo vreciek, do ktorých schováte všetko potrebné - nôž, zapaľovač, baterku alebo mini krabičku s prvou pomocou. Kapsáče sa tak stanú vašim spoľahlivým spoločníkom po celé leto, kedy ich môžete nosiť, a ušetrí vám starosti pri hľadaní tašky na drobnosti, ktoré potrebujete mať pri sebe.

Tieto kraťase bývajú práve kvôli vreckám pomerne široké, pokiaľ ale hľadáte užšie kúsok do šatníka, pozrite sa aj na naše ďalšie kraťase. Máme pre vás pánske džínsové i teplákové kraťasy, z ktorých si iste vyberiete.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.