Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Kto by nemiloval sa v poriadnej zime zababušiť do kožúška alebo kožuchu, ktorý vás zahreje. Keď ale nie ste Leoš Mareš, aby ste si dopriali luxusný kožuchy, dajte šancu aspoň pánskym mikinám s kožušinkou , ktoré vás zahrejú rovnako dobre. Vyzerať v nich navyše môžete oveľa lepšie ako Leoš. Stačí mikinu vhodne skombinovať s ďalšími kúskami z vášho šatníka. Oblečte k nej štýlové džínsy a pod ňu pohodlné pánske tričko. Čerešničkou na torte sú potom správne zvolené doplnky, ktorými outfit riadne doladíte.

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

S mikinou za prácou aj zábavou

Dnes nie je problém obliecť mikinu na celý rad udalostí. Ak nemáte v práci jasne daný dress code, je mikina pre mužov skvelú vrchnou vrstvou. Jednoducho ju hodíte na tričko alebo pánsku polokošeľu a vyrazíte. Okrem univerzálnosti čo sa týka druhov akcií je ďalšou výhodou mikín ich celoročné nositeľnosť. Ak hľadáte nejaký taký vychytaný kúsok, ktorý znosíte od jedného jari až do ďalšieho, ale do výplaty ďaleko, mrknite sa aj na pánske mikiny v akcii, ktoré pre vás máme. Rovnaká kvalita, ale nižšia cena, vďaka ktorej ušetríte pár stoviek.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.